Selecteer een pagina

Volg ons op Facebook

Quintus is zeer actief op Facebook. Het laatste nieuws over onze vereniging en komende activiteiten kun je vinden op onze Facebookpagina.

Met dank aan o.a. Streekomroep Reindonk voor het beschikbaar stellen beeldmateriaal.

Volgende activiteit

mei
27
ma
20:00 Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
mei 27 @ 20:00 – 20:45
 
mei
30
do
07:00 Dagje Zeeland (Oosterschelde)
Dagje Zeeland (Oosterschelde)
mei 30 @ 07:00 – 19:00
Voorproefje voor het pinksterweekeinde. Lekker vroeg vertrekken en drie duiken in Zeeland. Vertrek 07:00 vanaf het vulhok. Voorlopige planning: Anna Jacoba, Zuidbout HW en ’t Koepeltje.
jun
3
ma
20:00 Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
jun 3 @ 20:00 – 20:45
 

 

 

Opzeggen lidmaatschap OSV Quintus
Het lidmaatschap kan slechts beëindigd worden door schriftelijke opzegging via brief of e-mail voor 1 november van het lopende kalenderjaar. De email kan gezonden worden naar de secretaris (dennis@osvquintus.nl). De brief kan verstuurd worden naar het adres van het secretariaat: de Kolk 15, 5961 RD Horst.

Welkom op de website van
OnderwaterSportVereniging Quintus.

Wij zijn een actieve duikvereniging uit Horst aan de Maas met inmiddels ruim 100 leden, variërend in de leeftijd van 16 tot 83 jaar. Opleidingen en gedoken wordt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Het belangrijkste binnen een duikvereniging is natuurlijk het duiken, maar binnen Quintus is het gezellige verenigingsleven misschien wel net zo belangrijk.

Wekelijks worden op maandagavond van 20.00 tot 20.45 uur in zwembad de Berkel in Horst zwembadtraining gegeven onder begeleiding van ervaren instructeurs om zowel techniek als conditie en vaardigheden te oefenen en op pijl te houden. Daarnaast beoefend een afvaardiging van de leden ook nog een actief programma voor onderwaterhockey, elke maandagavond van 20.45 tot 21.30 uur.

Facebook Posts

5 dagen geleden

OSV Quintus

Vandaag de laatste theorieles van de 2* opleiding gegeven door onze instructeurs in opleiding. Nu volop aan de slag met de praktijk! Alle leerlingen veel succes en duikplezier gewenst met de praktijkduiken ... Toon meer >< Toon minder

Vandaag de laatste theorieles van de 2* opleiding gegeven door onze instructeurs in opleiding. Nu volop aan de slag met de praktijk! Alle leerlingen veel succes en duikplezier gewenst met de praktijkduiken

2 maanden geleden

OSV Quintus

3e Horster Onderwater Toep Kampioenschap ... Toon meer >< Toon minder

6 dagen geleden

OSV Quintus

Zaterdag 6 april 2019 is gestreden om de titel op het 3e Horster Onderwater Toep Kampioenschap. Henk van Dooren ging dit jaar met de beker aan de haal. De "aftermovie" heeft even op zich laten wachten, maar is dan nu toch gereed. Tot in 2020! ... Toon meer >< Toon minder