Selecteer een pagina

Volg ons op Facebook

Quintus is zeer actief op Facebook. Het laatste nieuws over onze vereniging en komende activiteiten kun je vinden op onze Facebookpagina.

Met dank aan o.a. Streekomroep Reindonk voor het beschikbaar stellen beeldmateriaal.

Volgende activiteit

apr
29
ma
20:00 Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
apr 29 @ 20:00 – 20:45
 
mei
5
zo
10:30 Opening Duikseizoen
Opening Duikseizoen
mei 5 @ 10:30 – 12:30
Misschien een beetje later dan gewoonlijk, maar daardoor is het water ook lekker op temperatuur. Op bevrijdingsdag dit jaar. De dag dat wij bij Quintus ons bevrijden van die duikonvriendelijke wintermaanden. Ook voor niet-duikers gezellig[...]
mei
6
ma
20:00 Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
Zwembadtraining @ Zwembad de Berkel
mei 6 @ 20:00 – 20:45
 

 

 

Opzeggen lidmaatschap OSV Quintus
Het lidmaatschap kan slechts beëindigd worden door schriftelijke opzegging via brief of e-mail voor 1 november van het lopende kalenderjaar. De email kan gezonden worden naar de secretaris (dennis@osvquintus.nl). De brief kan verstuurd worden naar het adres van het secretariaat: de Kolk 15, 5961 RD Horst.

Welkom op de website van
OnderwaterSportVereniging Quintus.

Wij zijn een actieve duikvereniging uit Horst aan de Maas met inmiddels ruim 100 leden, variërend in de leeftijd van 16 tot 83 jaar. Opleidingen en gedoken wordt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Het belangrijkste binnen een duikvereniging is natuurlijk het duiken, maar binnen Quintus is het gezellige verenigingsleven misschien wel net zo belangrijk.

Wekelijks worden op maandagavond van 20.00 tot 20.45 uur in zwembad de Berkel in Horst zwembadtraining gegeven onder begeleiding van ervaren instructeurs om zowel techniek als conditie en vaardigheden te oefenen en op pijl te houden. Daarnaast beoefend een afvaardiging van de leden ook nog een actief programma voor onderwaterhockey, elke maandagavond van 20.45 tot 21.30 uur.

Facebook Posts

1 week geleden

OSV Quintus

Afgelopen maandag mochten we gastheer zijn voor de sportweek van gemeente Horst aan de Maas. Onze instructeurs hebben een workshop snorkelen verzorgd en hebben een aantal introduiken verzorgd. Ook wethouder Han Geurts - Horst zocht het dieper op. ... Toon meer >< Toon minder

Afgelopen maandag mochten we gastheer zijn voor de sportweek van gemeente Horst aan de Maas. Onze instructeurs hebben een workshop snorkelen verzorgd en hebben een aantal introduiken verzorgd. Ook wethouder Han Geurts - Horst zocht het dieper op.