Selecteer een pagina

Agenda

Naast dat er wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 20.45 uur zwembadtrainingen worden gegeven met aansluitend onderwaterhockey van 20.45 tot 21.30 uur, worden er tal van activiteiten georganiseerd, zowel door leden als door de vereniging zelf.

Mailinglist

Leden worden d.m.v. een groepsmailing op de hoogte gehouden van komende activiteiten, opleidingen en overige mededelingen.

Whatsapp

Daarnaast wordt er ook dankbaar en actief gebruik gemaakt van de groeps-Whatsapp. Individuele acties zoals het plannen van een duik op korte termijn of vragen worden via dit medium gedeeld onder de leden.

Individuele activiteiten worden dan ook niet in de agenda van de vereniging opgenomen.

jul
9
ma
Familiezwemmen @ Zwembad de Berkel
jul 9 @ 20:00 – 21:30

Zoals gebruikelijk in de schoolvakanties is het zwembad beschikbaar voor familie zwemmen. Leden kunnen dus familie meebrengen als gast. Er is geen training. Nadrukkelijk nog het volgende: Er is tijdens het familiezwemmen geen toezicht en ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).

dec
2
zo
Afsluiting duikseizoen 2018 @ Strandbad Kasteelsebossen
dec 2 @ 10:30

Misschien een beetje later dan gewoonlijk maar hoe kan dat ook anders. Het was per slot van rekening nog 20 graden in oktober!

Leuke activiteit voor iedereen. Er is ondertussen ook een toezegging dat onze vaste gast uit de diepte van de oceanen wil deelnemen om de deelnemers persoonlijk te bedanken voor hun bewondering van “zijn” onderwaterrijk. Drankjes en hapjes zullen niet ontbreken.

Locatie/tijd: Afslag10, strandbad de Kasteelsebossen 10:30u

dec
31
ma
Oudejaarsduik @ Strandbad Kasteelsebossen
dec 31 @ 10:30

Duik met Quintus het oude jaar uit. Oliebollen en een borreltje achteraf om de sterke verhalen uit 2018 nog even terug te halen.
Locatie/tijd: #Afslag10, strandbad Kasteelsebossen 10:30u

jan
19
za
Quintus Foto, film en verhalen avond @ Het Berkeltje
jan 19 @ 20:00

Een gezellige avond voor duiker en niet duikers. Fotografen en filmers binnen de club mogen hun beste, leukste of meest spraakmakende foto’s/film laten zien en mogen (hoeft niet) daar een leuke anekdote of een interessant en luchtig verhaaltje bij vertellen. Ook niet fotografen mogen er iets laten zien of vertellen, zolang het maar met Quintus of duiken te maken heeft en de gezellige avond bevorderd. Doel van de avond is om een gezellige, ontspannen avond met een drankje, hapje, mooie club en duik herinneringen te hebben.
Locatie/tijd: Het Berkeltje, aanvang 20:00u. Nadere info volgt

jan
27
zo
TODI @ TODI
jan 27 hele dag

Indoor duiken in een oud mijngebouw in Belgie. Water van 23 graden en meer dan 2000 tropische vissen. We maken er een leuke duik dag van en verzinnen t.z.t. een gezellige “3e helft”. Ook leuk voor snorkelende kinderen of niet duikers die de vissen en de duikers vanuit de brasserie willen bekijken. Noteer maar vast in je agenda. €37,00 duiken/€15 snorkelen.

Locatie/tijd: Beringe, Belgie. Tijd en nadere info volgt t.z.t.

feb
17
zo
NEMO33 @ NEMO33
feb 17 hele dag

Indoor duiken in een gigantisch zwembad van 33 meter diep en 30 graden warm. Zelfs de meest verwende “warmwaterduiker” kan hier aan mee doen. Bij voldoende interesse kunnen we dit goed combineren met wat Belgische biertjes na de duik. Noteer vast in je agenda. Minimaal 12 jaar, 1* en €25

Locatie/tijd: Brussel, Belgie. Tijd en nadere info volgt t.z.t.

apr
6
za
Onderwater toeptoernooi
apr 6 @ 19:00 – 21:00

Beste Quinten, Save the date!
Op zaterdagavond 6 april gaan we de 3e editie houden van ons roemruchte onderwater toeptoernooi.
Wie zal er dit jaar met de beker vandoor gaan?
Opgeven kan bij paulissenroel@gmail.com voor 29 maart.
Meer info volgt nog.

Aanvang- en eindtijd onder voorbehoud.

apr
17
wo
Algemene Ledenvergadering OSV Quintus
apr 17 @ 19:30 – 22:30

Gaarne nodigen wij je uit om deel te nemen aan de algemene ledenvergadering van O.S.V. Quintus die op woensdag 17 april 2019 plaats zal vinden in ’t Berkeltje (Linnenstraat 20, 5961 HA HORST).
De vergadering begint om 19.30 uur.
Daarna is er nog gelegenheid om aan de bar wat na te kaarten.

mei
5
zo
Opening Duikseizoen
mei 5 @ 10:30 – 12:30

Misschien een beetje later dan gewoonlijk, maar daardoor is het water ook lekker op temperatuur. Op bevrijdingsdag dit jaar. De dag dat wij bij Quintus ons bevrijden van die duikonvriendelijke wintermaanden. Ook voor niet-duikers gezellig om mee te komen. Kijken, kletsen, naar de sterke verhalen luisteren, een drankje.
10:30 uur STRANDZIJDE